luni, 14 aprilie 2014

Tratamente pentru intarzierea ejacularii

In cazul in care si dumneavoastra sunteti barbat, si ati depasit o anumita varsta atunci va intrebati ce ar trebuie sa faceti pentru a remedia problemele cauzate de intarzierea efacularii, si pentru a avea o viata sexuala satisfacatoare, atat pentru dumneavoastra, cat si pentru partenera. In acest sens puteti fi linistit deoarece exista unele tratamente pentru care puteti aplica, si in cele ce urmeaza vom face referire la acestea. In primul rand putem vorbi despre un tratament si medicatia pentru intarzierea ejacularii, si optiunile in acest sens sunt multiple, fiind folosita de asemenea si psihoterapia. Un rezultat excelent in acest sens, si pentru a remedia aceasta situatie delicata, este posibila uneori combinand aceste doua tehnici, si anume tratamentele si psihoterapia.



Pentru tratarea intarzierii ejacularii, puteti apela la terapia sexuala, deoarece in unele cazuri aceasta poate fi solutia, si nu va trebui decat sa urmati niste pasi simpli, pentru a avea capacitatea de a intarzierea ejacularii in timpul actului sexual. Totodata puteti apela si la ajutorul unor medici specialisti in acest domeniu, care va vor oferi solutii eficiente, si recomandari pentru a trata aceasta problema, si pentru ca dumneavoastra sa aveti control absolut in ceea ce priveste functionarea sexuala. In cazul in care veti reusi sa faceti acest lucru, atunci veti reusi de asemenea sa scapati de toata presiunea exrcitata asupra dumneavoastra mai ales in timpul actiului sexual. Totodata doctorii va pot recomanda dumneavoastra si partenerei, mai multe optiuni pentru a gasi o rezolvare la aceasta problema, si pentru a gasi solutii in intarzierea ejacularii.

Puteti de asemenea ca in acest sens sa apelati si la medicamente, pentru a avea o viata sexuala normala si pentru a va bucura de tot ceea ce inseamna ea. Va puteti gandi sa apelati la niste antidepresive, sau creme anestezice, folosite pentru aceste probleme cauzate de intarzierea ejacularii, dar va trebui sa faceti acest lucru, doar dupa ce ati consultat un medic. Asta, deoarece din pacate exista inca si pe piata din tara noastra, medicamente care nu sunt aprobate, si nu sunt ideale pentru a putea fi folosite in asemenea scopuri. Si apoi, este de asemenea foarte important sa gasiti medicamentul compatibil pentru dumneavoastra si pentru problema pe care o aveti si acest lucru, il puteti face tot cu ajutorul unui medic specializat, si care va va indruma spre cele mai bune solutii. Asta, mai ales in cazul in care doriti ca medicamentul sa isi faca efectul, si sa gasiti o rezolvare la ceea ce inseamna intarzierea ejacularii.

Din fericire exista multe metode prin care va puteti rezolva problemele de ordin sexual, dar va trebui sa stiti in permanenta detalii despre ceea ce veti consuma, si nu va trebui sa luati nimic dupa ureche deoarece acest lucru se poate intoarce importiva dumneavoastra, si este posibil ca unele probleme de sanatate sa isi faca aparitia. Dupa cum spuneam puteti folosi si unele creme pentru aceasta problema, si acestea se regasesc sub forma unor creme anestezice locale ce contin lidocaina, care are rolul de a atenua senzatia de apasare asupra penisului, ceea ce inseamna ca problema cauzata de intarzierea ejacularii poate fi rezolvata. Aceste probleme pot fi rezolvate si cu ajutorul psihoterapiei dupa cum spuneam, si in acest sens este de asemenea foarte important sa lucrati cu persoane specializate, si care va pot ajuta mult, in ceea ce inseamna rezolvarea problemei, care de cele mai multe ori este posibilila datorita unui psihic slab. Aceasta etapa pentru care puteti aplica este ceea ce poarta denumirea de consiliere, si implica mai mult discutii despre relatiile pe care le aveti, si mai ales cele intime cu persoana care va sta alaturi. Discutiile va pot ajuta sa diminiuati senzatia de rusine si de anxietate, pentru a va recapata viata sexuala dorita, si veti avea la dispozitie unele metode prin care puteti scapa de stres si de problemele care va impiedica sa aveti o viata sexuala normala. Multe din cuplurile ce aleg sa fie consiliate obtin rezultate foarte bune dupa cateva sedinte, ceea ce inseamna ca metoda poate functiona si in cazul dumneavoastra, si puteti preveni o problema care mai apoi se va dovedi una serioasa, in cazul in care nu reusiti sa scapati de ea, inca de la inceput.


Mai multe informatii gasitii pe Lastemax.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu