luni, 14 aprilie 2014

Intarzie ejacularea prin metode garantate

Multe persoane sunt in cautarea unor remedii pentru intarzierea ejacularii, deoarece acestea doresc sa se poata bucura de o viata sexuala cat mai normala alaturi de partenera lor. In ceea ce priveste tratamentul pentru ejacularea precoce, putem spune ca acesta poate cuprinde terapie sexuala, medicatie, si nu in ultimul rand psihoterapie, si toate aceste elemente adunat pot sa intazie ejacularea, pentru ca dumneavoastra sa reusiti sa va bucurati impreuna cu partenera de cuplu de un act sexual de calitate, dus la bun sfarsit. In ceea ce priveste terapia sexuala, putem spune ca in unele cazuri aceasta poate implica doar cativa factori simpli, precum masturbarea, cu o ora inainte de actul sexual, pentru a avea capacitatea de a amana, sau de a intazia pentru o perioada ejacularea precoce in timpul actului sexual. Tot aici este posibil ca medicul dumneavoastra sa va recomande unele produse sau sa va dea cateva sfaturi pe care ar trebui sa le puneti in aplicare in timpul actului sexual, si in acest sens, veti reusi sa fiti siguri ca intarzie ejacularea. Tot medicul va poate informa in legatura cu anumite situatii sau jocuri sexuale, pe care dupa cum spuneam le puteti pune in practica pentru a avea un act sexual de calitate, de pe urma caruia sa fiti satisfacut atat dumneavoastra, cat si partenera.



Exista si tehnica de strangere pentru a intarzia ejacularea, si aceasta poate fi de asemenea o tehnica precizata de medicul dumneavoastra, deoarece in acest fel veti reusi sa controlati si sa intarziati ejacularea intr-un mod cat mai eficient. In acest sens in cele ce urmeaza va vom explica cum functioneaza aceasta medoda, si va putem spune ca la pasul unu, va trebui sa incepeti activitatea sexuala in mod obisnuit, aici fiind inclusa si stimularea pentru penis, pana in momentul in care veti fi pregatit sa ejaculati. Apoi, la pasul doi, in ceea ce priveste intarzierea ejacularii prin strangere, va trebui sa ii spuneti partenerei sa stranga capatul penisului, si sa tina strans pentru cateva secunde, pana atunci cand nevoie de ejaculare va trece.  Apoi, la pasul trei, dupa ce partenera a dat drumul penisului si ati asteptat 30 de secunde, puteti relua preludiul si actul sexual, si penisul isi va relua erectia. Apoi, la pasul patru, in cazul in care din nou veti simti nevoia sa ejaculati, va trebui sa reluati procesul. Daca eti repeta acest proces de cate ori va fi necesar, este posibil sa intretineti mai apoi un act sexual cu penetrare pentru o perioada mai indelungata, fara a mai avea senzatia de ejaculare la scurt timp dupa inceperea actului.

Exista si posibilitatea de a lua medicamente pentru a intarzia ejacularea, si printre acestea putem aminti antidepresivele, si cremele anestezice, dar va trebui sa consulati un medic inainte de a le consuma pentru a vedea daca acestea sunt potrivite pentru ceea ce doriti sa faceti. In acest sens este posibil sa incercati mai multe tipuri de medicamente in diferite dozaje, pana cand dumneavoastra, si medicul veti gasi cea mai buna solutie pentru intarzierea ejacularii, si de asemenea un tratament pentru rezolvarea acestei disfunctii erectile. Astfel in cazul in care doriti sa duceti si dumneavoastra o viata sexuala normala, si sa va bucurati de reusita unui act sexual alaturi de partenera dumneavoastra, puteti tine cont de cele expuse mai sus, dar nu trebuie sa luati medicamente, fara ca inainte de a face acest lucru sa cereti sfatul unui medic. Asta deoarece ceea ce consumati poate avea efecte secundare asupra sanatatii, si cu siguranta nu va doriti acest lucru, deoarece organismul va trebui sa functioneze in conditii optime, pentru a reusi sa va bucurati de un act sexual reusit, fara a mai avea de suferit de pe urma ejacularii precoce. Insa din fericire, exista rezolare pentru aceste dinsfunctii erectile, si pentru ejacularea rapida, si in acest sens nu va trebui decat sa gasiti ceea ce e mai potrivit pentru dumneavoastra, fara  a avea de suferit de pe urma efectelor adverse a ceea ce consumati. Trebuie sa fiti in siguranta, si mai apoi trebuie sa va ganditi cum va puteti rezolva problemele de ordin sexual, dupa ce bineinteles, ati constientizat faptul ca aveti aceasta problema, si ca va trebui sa o tratati.
Mai multe detalii pe Lastemax.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu