luni, 14 aprilie 2014

Spune stop ejaculare precoce

Exista multi barbati care doresc sa poata spune stop ejaculare precoce, insa totodata acestia vor trebui sa se informeze, in legatura cu aparitia acestei probleme, deoarece doar in acest fel vor reusi sa ajunga exact la punctul de declansare si sa remedieze situatia. Pana cand ajunge la orgasm, un barbat poate trece prin mai multe stadii, si toti doresc ca pana la acest punct sa treaca o perioada mai lunga de timp, si doresc de asemenea sa intarzie ejacularea cat mai mult posibil. Astfel pentru ca dumneavoastra sa intelegeti mai bine, ce inseamna aceste stadii a unui act sexual, pana cand ajungem la ejaculare, in cele ce urmeaza, vom face referire la acestea, pentru a sti ce vi se intampla in timpul unui act sexual, si pentru a sti cum trebuie sa reactionati in cazul in care veti dori sa spuneti stop ejaculare precoce. In ceea ce priveste actul sexual, primul stadiu este acela reprezentat de excitarea dumneavoastra, atunci cand penisul vi se intareste, si acest stadiu este de fapt acela in care incep saruturile intre dumneavoastra si partenera, si anume preludiul, fara ca acest lucru sa insemne atingerea fizica a penisului. Apoi, veti incepe penetrarea usoara a partenerei, si veti fi tot mai excitat, in acest punct, facandu-se trecerea la stadiul doi.



Referitor la stadiul doi, acum penisul dumneavoastra, va fi in interiorul vaginului, si veti fi din ce in ce mai excitat, iar tensiunea creste putin cate putin, pana cand veti ajunge la extazul total. Acum veti incepe sa gafaiti usor, si dupa cum cred ca sunteti de acord si dumneavoastra, acest moment este unul dintre cele mai placute sentimente din lume, deoarece va simtiti minunat. Dar pentru ca toate acestea sa fie exact asa cum va doriti dumneavoastra, este necesar sa spuneti stop ejaculare precoce, si pentru ca momentul sa dureze cat mai mult, si dumneavoastra sa fiti cat mai satisfacut, la fel ca si partenera de viata. Dar, isi pot face acum aparitia si unele situatii mai putin placute, si din cauza lipsei de timp, sau a ejacularii precoce, acum se va face trecerea la stadiul trei.

Despre stadiul numarul trei, mai putem spune ca poarta si denumirea de locul fara cale de intoarcere, si asta deoarece acum indiferent de ceea ce feti face nu veti mai avea cum sa spuneti stop ejaculare, deoarece ati trecut de momentul in care a puteati controla ejacularea. Este posibil totusi sa rezistati cateva secunde inainte de a ejacula, dar doar atat, deoarece nu veti mai putea da inapoi. Deci trebuie sa incercati sa va simtiti cat mai bine la stadiul doi, deoarece odata ajunsi la stadiul trei, nu veti mai avea cum sa faceti acest lucru, deoarece actul sexual este deja consumat. Ejacularea precoce inseamna ca dumneavoastra, veti trece de la stadiul unu, direct la stadiul trei, ceea ce inseamna, ca veti rata, ceea ce este mai frumos in timpul unui act sexual, si nu veti reusi sa va bucurati in totalitate de actul care tocmai s-a petrecut. Sa spuneti stop ejaculare, inseamna sa reusiti sa va mentineti la stadiul doi pentru o perioada destul de indelungata de timp, ceea ce va fi foarte placut atat pentru dumneavoastra, cat si pentru partenera. Daca veti trece de la stadiul unu, direct la stadiul trei, acest lucru inseamna ca aveti parte de o ejaculare precoce, si acest lucru se poate datora lipsei de experienta, sau anxietatii, care isi face aparitia la majoritatea persoanelor de sex masculin. Dar, daca veti constientiza cand se apropie stadiul 3, si veti reusi sa controlati aceasta situatie, veti reusi sa eliminati problemele cauzate de ejacularea precoce, si veti reusi de asemenea sa va bucurati de actul sexual pentru o perioada mai indelungata. Dar in cazul in care nu reusiti sa constientizati acest lucru, sau nu reusiti sa opriti momentul inevitabil, atunci puteti apela la diferitele metode pentru prevenirea ejacularii precoce, ce pot da rezultate si in cazul dumneavoastra. In cazul in care nu stiati acest lucru, exista numeroase tratamente pentru ejacularea precoce, ce se bazeaza pe diferite tehnici si medicamente, dar cel mai important in acest sens este sa reusiti sa prelungiti pentru o perioada cat mai indelungata stadiul 2, si sa ramaneti pe pozitie, pentru a reusi sa duceti actul sexual la bun sfarsit.


Mai multe informatii gasesti pe Lastemax.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu