luni, 14 aprilie 2014

Mituri legate de potenta, si de ejacularea precoce

Despre cateva mituri legate de potenta, si de ejacularea precoce vom vorbi in cele ce urmeaza, si se poate dovedi ca acest articole este interesant mai ales pentru acele persoane se sex masculin care au depasit o anumita varsta si au probleme cu potenta, si cu ejacularea precoce. In cazul in care asa stau lucrurile si in cazul dumneavoastra, atunci va putem spune inca de la inceput ca aproape pentru orice problema exista si o solutie, si nu va trebui decat sa va informati, si sa cereti ajutor specializat in cazul in care doriti sa aveti parte de o viata sexuala reusita si care sa fie exact asa cum va doriti.  Cu siguranta multi barbati au auzit, sau au avut probleme legate de potenta si de ejacularea precoce, si multe dintre aceste povesti pot fi adevarate, si pot fi doar niste mituri. Din acest motiv, ne-am gandit ca in cele ce urmeaza sa clarificam cateva dintre aceste intrebari si mituri despre aceasta problema, deoarece dorim sa va oferim un raspuns clar, avand in vedere ca situatiile legate de potenta si de ejacularea precoce sunt probleme cat se poate de delicate mai ales pentru barbati si pentru psihicul acestora.



Astfel, se spune ca ejacularea precoce este o boala, si aceasta poate duce la o potenta deficitara, insa trebuie sa stiti in acest sens ca ejacularea precoce, exista ca diagnostic medical, dar nu poate fi niciodata o boala, sau o maladie. Deci mitul cum ca ejacularea precoce ar fi o boala este combatut din prima, iar cauzele ejacularii precoce sunt inca necunoscute in totalitate, si de cele mai multe ori aceasta este de fapt o consecinta a mai multor probleme de ordin fizic si psihic. Un alt mit este faptul ca in timpul actului sexual, daca ne gandim la ceva dizgratios, si care nu este deloc sexy, vom rezista mai mult in timpul actului, si vom reusi sa ne satisfacem mult mai eficient partenera de viata. In acest sens putem spune ca cel mai eficient mod de a combate ejacularea precoce este sa reusiti sa va controlati propriul corp, si in acest sens trebuie sa ii acordati toata atentia, nicidecum sa va ganditi la altceva in timpul actului sexual. Este posibil ca aceasta metoda sa functioneze in cazul anumitor barbati, dar nu poate fi niciodata o solutie pentru disparitia problemelor cauzate de ejacularea precoce, deoarece de cele mai multe ori aceasta situatie va poate priva de toate placerile erotice. Barbatii vor trebui sa invete sa se bucure intr-adevar de toata placerea sexuala, si in acelasi timp va trebui sa invete si sa isi controleze ejacularea, dar pentru ca acest lucru sa fie posibil va trebui sa fie pus mult in practica.

De asemenea, un alt mit in ceea ce priveste potenta si ejacularea precoce este ca unii barbati se pot bucura de abilitatea de a-si controla in totalitate ejacularea cu ajutorul lui Lastemax, in timp ce altii nu reusesc sa faca acest lucru. Nici acest mit nu este adevarat, deoarece nici o persoana nu are abilitatea de a-si controla ejacularea, insa este posibil ca masturbarea si experientele sexuale cu diferiti parteneri sa ofere un raspuns in acest sens, si daca se poate obtine un control asupra ejacularii precoce. Alt mit in ceea ce priveste potenta, si ejacularea precoce este faptul ca daca ejaculezi in primele minute acest lucru inseamna automat ca suferi de ejaculare precoce. In acest sens va putem spune ca unele definitii in acest sens includ o gama variata de specificatii, dar definitiile in acest sens, cu referire la ejacularea precoce, cauta de cele mai multe ori diagnosticarea acestor probleme in alte simprome. In cazul in care suferiti si dumneavoastra de aceasta problema, nu este bine sa va ganditi ca sunteti singurul, cum o fac si ceilati cu aceasta deficienta, si trebuie sa va ganditi ca sunt multi ca dumneavoastra, si multi dintre ei nu recunosc ca au aceasta problema. Dar in cazul in care dumneavoastra veti fi constient de problema, atunci rezolvarea ei poate fi una mai simpla, decat in cazul unor persoane ce nu recunosc ca se afla in aceeasi situatie, deoarece acestea nu vo dori sa primeasca nici un fel de ajutor, din partea altor persoane, pentru a se bucura de o viata sexuala normala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu